DOSAR DE POLITICIAN. ORBAN EXCLUSIV; PLANURILE PNL PENTRU CASTIGAREA ALEGERILOR P2 /2

Maurice Vega

7 Responses

  1. Orban saracul e pe langa subiect, o sa ajunga si el prim ministru cum a ajuns Weber… au vorbit 2 ore nimic. PS: Foarte interesant cum Orban vrea ca USR sa nu lupte cu Iohannis, dar tot PNL a ales sa lupte cu Nicusor Dan la Bucuresti, asta stiind ca n-au nicio sansa sa castige… ajutand-o astfel de Firea. Mizerabili.

  2. Chestia asta cu măsurarea candidaților mă îngrijorează un pic: e vorba cumva de măsurători antropometrice? Nu râdeți, la americani, pe tăcute (mucles cum ar spune …), politologii admit că faima de taur uman îi aduce candidatului respectiv voturi. El e mascul alfa!
    Acuma, la noi fiind atât de mulți candidați poate se poate rezolva corelația eternă și misterioasă dintre mărimile organelor vizibile doar pe plăjile de nudiști și cele vizibile oriunde. Ar fi o realizare științifică, nu glumă.

  3. Ludovic , spune punctual ce a facut Iohannis pt noi, pulimea? Am vazut ce repectat este la EU , la negocierile pt functiile boieresti de la Bruxell! Cine este generalul??? Ai fost penibil!

  4. Acest discurs nu are substanță, vrăjeala nu mai funcţionează, Orban,lasă urme…? unde,la rectum ? Fiecare partid trebuie să se exprime, cu un candidat,nu mai funcţionează gașca de dreapta contra găști de stânga.Orban nu mai contează, vorbeşte băbește și va rămâne la locul potrivit,în derizoriu……lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment